31 december

Jaha och idag var det nyår så ikväll blir det fest hos Brodin :) fest med de bästa! alla vi tjejer ska dit vid fem tiden för att fixa maten och lite :D har ingen aning om vad det blir bara men det blir säkert bra :) får lita på lalle och frida som har handlat :D hahha.


nu gör jag mig iordning och vid två blir det bowling i en timme! sen hem igen och packa väskan och fixa det sista :) blir en natt i Brodins säng :)

Ha det bra allihopa! Gott nytt år! =)

Puss&Kram



Här kommer en bild på mig och Brodin från studenten!

jippi!

Har inte haft så mycket tid över till att blogga men nu så ska det ändras :D mycket som hänt i mitt liv den senaste veckan! tog KÖRKORT förra onsdagen, skrev min första salstenta i fredags och den gick som den gick... Och denna helgen har varit hur bra som helst :) i fredags blev det först förfest och oskar och jesper (y) vissa personer roligare än andra, sen bar det av till amigo =) skit roligt att träffa emmabodafolket =) länge sen sist och speciellt lisafisa <3  I lördags blev det först en trip till alsbocupen med elin & olivia sen vid två började myskvällen i lindås på flygvägen! en riktigt rolig dag/kväll/natt med folket :) vi bakade lussekatter och något julgodis samt åt tacos :) i slutet av kvällen satt vi tjejer och grät till den sorgligaste filmen någonsin och killarna satt instängda på jespers rum :D olivia och jag körde hem vid 1 tiden. Söndagen blev det en shopping dag med familjen, länge sen sist. Vi handlade julklappar och födelsedagspresenter :) på eftermiddagen blev det även ett besök hos faster<3 Idag så var man ledig från skolan så tog ett kort till körkortet och skickade in alla papper, sen när mamma kom hem vid två tiden så bakade vi lussekatter, mums!

Kram


en helg i kalla december

Har haft en helt underbar bra helg! :) i fredags blev det lite ändrade planer hit och dit men tillslut så hamnade vi på förfest hos anton och pontus i lindås, sjukt roligt att träffa alla :) efter det så hämtade mamma oss och körde oss till amigo. Där var det inte så mkt folk men belv mer och mer. Kvällen var skit rolig även fast man blev lite chockad över vissa saker men det är alltid kul det med =) kul att vara saknad ibland :)
I lördags blev det en lugn kväll hemma med syster, man mådde väl som man förtjänade (a) vi åt kycklingtallrik, kollade på film och åt popcorn (y) blev en nogorlunda tidig kväll!
Nu väntar jag på att frida ska höra av sig för vi ska plugga lite tillsammans. Ikväll blir det träning och plugg inför tentan på fredag..

Här kommer en gammal bild på mig, pontus och lalle :)


RSS 2.0